REVIEWS

Salud-Able-Coaching


Ik leerde Bart kennen tijdens de Iemt-opleiding. Wat waren we dankbaar om jou bij ons in de groep te hebben. Ik bewoner je durf, leergierigheid en je kennis als hulpverlener. Bovendien ben je een heerlijk warm persoon. Je talenten om mensen op hun gemak te stellen tijdens een Iemt-sessie, met hen mee te voelen, hen aan te moedigen en te ondersteunen,… getuigen van een grote toewijding. Als cliënt bof je wanneer je bij Bart terecht komt!

De sessies met Bart hebben mij in korte tijd een duw in de goede richting gegeven. Dit is voor mij zeer bemoedigend, na jarenlang gepiekerd te hebben over thema’s uit het verleden. We zijn er nog niet, maar ik heb er wel het volste vertrouwen in dat ik dit straks achter me kan laten. Bart toont zich empathisch en begripvol, maar is ook in staat om op momenten prikkelende en confronterende vragen te stellen. Onze IEMT-sessies hebben de zware lading van gebeurtenissen gehaald en hebben ook voor gezorgd dat ik anders tegen zaken ben gaan aankijken. Hier ben ik Bart ontzettend dankbaar voor.

Ik heb Bart ervaren als een warme, betrokken coach, die met openheid en interesse luisterde naar mijn verhaal. Naar mijn gevoel wist hij goed de essentie van mijn probleem vast te pakken, om er vervolgens IEMT op toe te passen. Zijn passie voor- en vertrouwen in het werken met IEMT maakte dat ik me hier vlot voor kon openstellen en er de verrassende effecten van mocht ervaren. Heel fijne ervaring!

Mijn eerste IEMT sessie :Na jaren last te hebben gehad van paniek- en angststoornissen heb ik bij Bart een IEMT sessie gehad. Was heel verbaasd dat alles vanzelf al gauw zichtbaar werd, voelde mij al snel op mijn gemak bij Bart. De rust en het zelfvertrouwen die hij uitstraalde maakte mij rustig en gaf mij er aan over, werd heel goed begeleid in het proces. Voelde dat langzaam de belemmerende factoren die mij steeds parten speelde naar de achtergrond vervaagde en heb mijn innerlijke rust weer terug en nog veel meer. Vond het een hele positieve ervaring en een mooie snelle manier om aan jezelf te werken : Heeft mij goed geholpen ...

Bart heeft mij enkele behandelingen gegeven en deze hadden direct een positief effect op mijn mentale toestand. Ik werd er rustiger van en het leidde tot minder stress en een betere focus op belangrijke en positieve zaken in het leven.

Wat mij verder opviel is dat hij snel bij de kern komt van een probleem. Hij heeft een zeer open blik en laat zich niet afleiden door wat ik als cliënt zeg dat niet de kern raakt. Hij denkt hier overheen, gaat stappen verder, of juist stappen terug in de historie van in dit geval mij als cliënt, en komt zo snel bij de kern van het probleem. Zelf heb ik vele jaren psychotherapie achter de rug en ik kan constateren dat Bart in twee behandelingen op sommige punten al verder kwam dan menig therapeut in twee jaar.

Last but not least: hij doet dit werk vanuit zijn hart. Dit is goed merkbaar en is wellicht even belangrijk als de reeds hierboven beschreven factoren. Hij wil oprecht mensen helpen en dat is aan hem te merken.

Tijdens mijn eerste kennismaking met Bart duurde het niet lang voor dat ik de connectie met hem voelde. Hij was helemaal zichzelf. Vanuit de werkenergie naar elkaar op persoonlijk (ziels)niveau aankijken. De eenheid deed me goed.

Toen ik een aantal maanden later bij hem kwam voor de IEMT behandeling was dat niet anders. De nederigheid en het respect waarmee Bart me ontving stelde me op het gemak. De gedachtes en zorgen die ik had vóór de sessie startte, kon ik met hem delen en stelde hij me wederom gerust.

De IEMT behandeling werd goed voorbesproken en uitgelegd. Eenmaal aan de gang kon ik de wonderen bijna niet bevatten. Het werd me opeens allemaal duidelijk en de puzzel viel voor mij op z’n plek. De wortel van mijn (posttraumatische) ervaring werd getoond en geheeld. Bart begeleidde me naar de kern van het trauma en liet me inzien dat dit thema vaker is teruggekeerd. Maar voor ik het wist was ik Los en Vrij van iets waarvan ik nooit zo precies van had begrepen, hoe erg het mij gevangen hield.

Ik voelde tijdens de sessie dat het verwijderd werd. De angsten, nare gevoelens en zorgen waren echt weg en het enthousiasme daarna kon ik niet inhouden.

Lieve Bart ik ben je ontzettend dankbaar voor de oprEchte hulp die je me geboden hebt om te helen op dit grote thema. Ik heb hier nog iedere dag profijt van en wens dan ook dat je nog vele hiermee mag helpen helen.

Heel veel liefs van D.

Ik kijk terug op een bijzondere sessie. Het is vreemd maar meteen ook bevrijdend om te ervaren dat iets op deze wijze een plek krijgt waar je niet direct meer bij kan.

Het is heel laagdrempelig waardoor ik dit iedereen wel kan aanraden!

Ik ben dankbaar dat Bart op mijn pad is gekomen.

Mijn doel is om meer rust te vinden, stapje voor stapje voel en ervaar ik dit steeds meer.

Bart pakt door op het juiste moment en komt tot de kern van mijn emotie.